Падтрымаць насКронікаСувязь з намі55+ News

Пра асноўныя цукры ў харчаванні чалавека, надуманую небяспеку салодкай ежы і рэальную небяспеку заменнікаў слодычы распавёў 10 сакавіка на чарговай агульнай лекцыі Валянцін Лучко.

luchko

Выкладчык цікава распавёў пра ролю глюкозы ў метабалізме чалавека.

luchko

Валянцін параўнаў звычайныя салодкія прадукты, якія ўтрымліваюць глюкозу, з рознымі заменнікамі слодычы, якія не толькі не ўтрымліваюць карысных нутрыентаў, але могуць нашкодзіць арганізму.

luchko

Пасля лекцыі выкладчык адказаў на шматлікія пытанні студэнтаў. Людзі асабліва цікавіліся мёдам, пра які лектар, заўзяты пчаляр, ведае сапраўды шмат. Таксама цікавыя пытанні  тычыліся малака і кісламалочных прадуктаў.

Яшчэ запісы